Είστε εδώ: ΑΡΧΙΚΗ Διάφορα ΣΗΕΝΗ
Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί επισκέπτες

Σας καλωσορίζουμε στον νέο, ανανεωμένο δικτυακό τόπο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Νομού Ηρακλείου.

Σε μία εποχή που όλα κινούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, στην κοινωνία της πληροφορίας που ζούμε ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου πάντα πρωτοπόρος και μέσα στις εξελείξεις  δημιούργησε την νέα πηγή ενημέρωσης για τα μέλη του και το κοινό και παράλληλα της προστασίας των καταναλωτών.

Με θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία, τεχνικά θέματα , επικαιρότητα, αλλά και άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους μας ηλεκτρολόγους και το καταναλωτικό κοινό είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της προσπάθειας αυτής.  

 Μπορείτε να βρείτε όλους τους εργολήπτες ηλεκτρολόγους , είτε ανά περιφέρεια είτε με την εξελιγμένη αναζήτηση που υπάρχει , να μας ενημερώσετε για τον συγκεκριμμένο ηλεκτρολόγο που θέλετε και σε λίγο θά υπάρχει και ο τιμοκατάλογος εργασιών, αρχικά μόνο σε ότι αφορά ηλεκτρική εγκατάσταση  κατοικίας και μπορείτε κάνοντας την επιλογή σας βάση των αναγκών της κατασκευής ,να κάνετε προϋπολογισμό κόστους της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης. Για τον Ηλεκτρολόγο θα υπάρχει  μία ενημερωμένη τεχνική βιβλιοθήκη και ότι νέο υπάρχει στην ειδικότητά μας.  Θέλουμε να ακούσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχετε.

Σκοπός μας η ενημέρωση και η προστασία για καλύτερες και ασφαλέστερες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Ελπίζοντας σε ανταπόκριση για όλα όσα κοινά μας αφορούν σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στις ιστοσελίδες μας


 Ευάγγελος Αλεξανδρίδης
Πρόεδρος Σ.Η.Ε.Ν.Η